Wereldpaviljoen
Steyl, Nederland

Deze Martinusdag vindt plaats in de theaterruimte van het Wereldpaviljoen in Steyl, Nederland en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Te gast is de oprichter/directeur van de straatkinderenorganisatie AMAR in Rio de Janeiro, Roberto dos Santos. Bovendien is Hanna Pauwels van het vliegend personeel van KLM aanwezig om te vertellen over Wings of Support, de organisatie van stewardessen en piloten van KLM die zich inzet voor het goede doel. De muzikale ambassadeur van de straatkinderen, musicus/componist Nard Reijnders uit Broekhuizenvorst verzorgt weer een bijzondere muzikale bijdrage. Deze Martinusdag wordt geopend met Braziliaanse geluiden van de Samba-band  Grupo Samba Percussion.

De Martinusstichting werkt al vele jaren intensief samen met de Belgische ngo KIYO, een organisatie die wereldwijd opkomt voor de rechten van het kind en die op hun beurt al ruim 15 jaar samenwerken met AMAR. Elke euro die door de Martinusstichting aan AMAR wordt geschonken, wordt door KIYO vervijfvoudigd.  

De Martinusdag begint om 13.00 uur met een inloop (koffie/Vlaai) terwijl het programma om 13.30 uur aanvangt.  In verband met de organisatie wil de stichting graag weten hoeveel gasten er komen.