Wat kunt u betekenen als bedrijf?

KIYO is altijd op zoek naar partners die de werking van KIYO verder kunnen ondersteunen. Uw bedrijf kan een actieve en zeer gewaardeerde bijdrage leveren. Met de steun van uw bedrijf kan KIYO samen met u zorgen voor een structurele en duurzame oplossing voor de verbetering van kinderrechten in het Zuiden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen helpt niet alleen ons als organisatie, het kan ook de betrokkenheid onder uw personeel verhogen.

  • U kan een actieve rol spelen in het creëren van een structurele en duurzame oplossing om de rechten van het kind te verbeteren.
  • KIYO stimuleert het actief burgerschap bij kinderen en jongeren in België en in het Zuiden.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kan uw merkimago versterken.
  • Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen kan u zich differentiëren van uw concurrenten.
  • MVO vergroot de betrokkenheid en motivatie van uw werknemers.
  • MVO kan de klantentrouw vergroten en potentiële klanten overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen.
  • KIYO werkt samen met lokale projecten en organisaties omdat dit zorgt voor meer concrete en duurzame resultaten.
  • U kan transparantie over het gebruik van uw donaties verwachten.

Uw gift is fiscaal aftrekbaar!

Alsof de bovenstaande voordelen nog niet genoeg waren, is uw gift ook fiscaal aftrekbaar. De belastingvermindering bedraagt 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. Het totale bedrag van de giften mag gaan tot wel 10% van het totale netto- inkomen, ofwel 376.350 euro (aanslagjaar 2016 - inkomsten 2015 en aanslagjaar 2017 - inkomsten 2016)

U kunt op verschillende manieren KIYO ondersteunen en aanvullen in haar activiteiten:

Om de goede werking van KIYO en haar partners te garanderen en onze activiteiten uit te breiden kunnen wij een financiële steun in de rug goed gebruiken. Onze sterkte ligt onder andere in de ondersteuning van lokale projecten en organisaties. Dit leidt tot betere en concrete resultaten. Wanneer u een gift doet kunt u van ons een heldere opvolging verwachten en transparantie inzake de besteding van uw sponsorgeld.

Kies voor een duurzame samenwerking en word sponsor van KIYO. Koppel uw unieke kwaliteiten aan een uniek project en streef naar een rechtvaardige positie van ieder kwetsbaar kind. Samen met KIYO kan een project tot stand gebracht worden dat de waarde en visie van zowel uw bedrijf als dat van KIYO onderschrijft. KIYO zal een ondersteunde rol vervullen bij uitwerking en uitvoering van het project dat samen met u tot stand komt.

Interesse? Contacteer ons: info@kiyo-ngo.be

Niet enkel financiële steun, producten en diensten, vormen een welkome bijdrage, maar ook uw personeel zelf kan in actie komen. Betrek uw personeel bij uw engagement voor het Zuiden.

Organiseer samen met hen fondsenwervende acties of loop met je collega's een marathon ten voordele van straatkinderen in Rio. Of misschien heeft uw personeel zelf een ingenieus plan om bij te dragen aan een meer kindvriendelijke samenleving?

Laat het ons weten: info@kiyo-ngo.be