€20
Een jaar medische zorg
voor een kind
€30
Een jaar onderwijs
voor een kind
€50
Een jaar lang gevarieerde maaltijden voor een kind

Uw donatie kan bijdragen aan een omgeving waarin de kinderen voldoende voedsel, medische hulp, bescherming en onderwijs hebben om zélf de kinderrechten te verwezenlijken.

Om de onafhankelijkheid van onze organisatie te garanderen is elke gift, groot of klein, van groot belang. Doe nu een gift via overschrijving:

BE13435025856139

Vanaf een gift van 40 euro of meer krijgt u een fiscaal attest. Hiermee kunt u 45% van de som van uw giften van dit jaar terugkrijgen via uw belastingaangifte.

 

WORD DONATEUR

Waarom donateur worden?

  • Kleine bijdragen kunnen al een grote impact hebben: voor 30 euro geeft u een kind de kans naar school te gaan voor een jaar.

  • U draagt bij tot een structurele verandering door een omgeving te creëren waarin kinderen zélf hun rechten kunnen verdedigen.

  • U helpt lokale organisaties die strijden voor kinderrechten te sterken zodat ze op lange termijn ook zonder de hulp van KIYO de rechten van het kind kunnen verwezenlijken.

  • Via uw maandelijkse steun kan KIYO haar lokale partnerorganisaties op lange termijn steunen en zekerheid garanderen.

  • 45% van uw gift wordt fiscaal aftrekbaar, wanneer de som van uw donaties per jaar minstens 40 euro bedraagt.
     
  • Door donateur te worden, verlagen de administratieve kosten en kan er meer geld besteed worden aan de kinderen in het Zuiden.

  • U helpt KIYO om onafhankelijk van de financiering van overheden en bedrijven te werken.

Uw nalatenschap

Wanneer u een testament laat opmaken of wil aanpassen kunt u ook besluiten om een deel van uw bezit te schenken aan het goede doel. Dankzij een legaat ten gunste van KIYO, geeft u generaties kwetsbare kinderen recht op een toekomst. Het is bovendien goed om weten dat het goede doel van een bijzonder gunstig successietarief geniet.

Wilt u meer informatie over KIYO of het graag rustig bespreken, neem dan contact op met onze directrice Iris Bogaerts: info@kiyo-ngo.be of 02 510 61 93