Ancienne Belgique (AB)
Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Laat je inspireren door verhalen van nationale en internationale changemakers, straffe sprekers, muziek, interactieve sessies, ontzettend gemotiveerde vrijwilligers en alle campagneplannen.

Passy, Thaïs, Red, Esperanza, Awad, ... zijn changemakers die streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid van meningsuiting onder druk te staan.

Benieuwd wat zij doen om de wereld te veranderen? Schrijf 28 september alvast in je agenda en bestel je ticket via de AB!

Verwacht je aan een wervelend programma met verhalen en changemakers van over de hele wereld. Er is muziek, er zijn interactieve sessies en de nieuwe directeur van 11.11.11, Els Hertogen, spreekt jullie toe!

Meer informatie over het evenement? Ga snel naar de website van 11.11.11: https://www.11.be/wat-doet-11-11-11/campagnes/changemakers/item/changemakers-unite-kick-off-campagne