Nieuws uit het buitenland

Are the Philippines a dangerous place for children? - In Brazil a child dies every 21 days because of a stray bullet

KIYO in 2017

Kom alles te weten over onze werking, programma's en financiën in 2017!

Terugblik: "Health & Education: Stronger Together"

“Stronger Together”. Zo heette de conferentie die op 17 mei plaatsvond. Ze werd georganiseerd door Educaid en Be-Cause Health, met de voornaamste vraag hoe binnen ontwikkelingssamenwerking onderwijs en gezondheid (al dan niet) samengaan.

Jongeren draaien een dagje mee bij KIYO!

Afgelopen maand kwamen vier leerlingen van het KA Koekelberg het KIYO team vrijwillig versterken. Dit gebeurde in het kader van de dag van mondiale vorming om leerlingen bewust te maken van het maatschappelijk belang van solidariteit en vrijwillig engagement.

Buitengewone Wereldburgers. WAJO!

Tijdens het schooljaar 2018-2019 slaan Kleur Bekennen, KIYO, Plan International België en School zonder Raciscme opnieuw de handen in elkaar om wereldburgerschapseducatie te versterken op schoolniveau.

Nieuws uit het buitenland

Children's Rights in jeopardy after Lula's arrest in Brazil & the worsening humanitarian situation in DRC, makes the EU commit over €60 million in aid to help people and children in need.

KIYO draagt bij aan TVET project Educaid

KIYO is lid van Educaid, het Belgische platform voor onderwijs en opleiding in ontwikkelingssamenwerking en droeg onlangs bij aan een project rond technische en beroepsopleidingen (Technical and Vocational Education and Training - TVET).

Nieuws uit het buitenland

The killing of Brazilian human rights activist Mariëlle Franco & ethnic violence in Ituri causes children to flee the area.