There are no upcoming events currently but please keep on the look-out for interesting events

Passed events

Act for (y)our Rights!

-
Verloren Bos
-
Van 22 tot 24 november organiseren KIYO, Solidagro en Viva Salud een inspiratie- en actieweekend rond mensenrechten: ACT FOR (Y)OUR RIGHTS. Become a change maker in one weekend!

SDG Forum 2019

-
SQUARE Brussels Convention Centre
-
Samen met het Platform Kinderrechten in Ontwikkelingssamenwerking (PKIO) zal KIYO een sessie geven op het SDG Forum 2019, meer specifiek rond het belang en de integratie van jongerenparticipatie in ieders SDG-werk.

Villa Pace 2019

-
Sint-Niklaas
-
Villa Pace vindt plaats van 6 tot en met 8 september 2019 in de stadskern van Sint-Niklaas. Het festival is gratis toegankelijk en KIYO zal hier aanwezig zijn!

Burgerkabinet Jong Kortrijk Spreekt

-
Budafabriek
-
Op 10 mei presenteren 100 jongeren hun lokaal ‘alternatief rapport’ over het Kortrijks jeugdbeleid aan een politici, stadsdiensten en collega-leerlingen.

Amnesty Leerstoel 2019 voor kinderrechtenexpert Geert Cappelaere

-
Kunstencentrum Vooruit
-
Het Kinderrechtenverdrag bestaat binnenkort 30 jaar! In deze lezing bespreekt Geert Cappelaere (Regionaal Directeur van UNICEF Middle East and North Africa) in welke mate het door 196 landen ondertekende verdrag ook universeel wordt toegepast.

Dag van de 4de Pijler 2019

-
Vlaams Parlement
-
Op 2 maart vindt in het Vlaams Parlement voor de 6de keer de 'Dag van de 4de Pijler' plaats. Dit evenement van het 4de Pijlersteunpunt van 11.11.11 biedt allerlei informatie en workshops aan rond burgerinitiatieven in het Zuiden.

Jonge Wolven 2019

-
Beurscafé, Beursschouwburg
-
Drie maanden voor de verkiezingen, organiseert 11.11.11 een debat met vertegenwoordigers van Vlaamse jongerenpartijen.

Claim The Climate

-
Brussel
-
Op 2 december claimen wij in Brussel een ambitieus en sociaal rechtvaardig klimaatbeleid. Allen samen, tous ensemble, gaan we voor de GROOTSTE KLIMAATMOBILISATIE OOIT in België: CLAIM THE CLIMATE!

Empowerment: samen sterk voor ieders rechten

-
La Foresta
-
Ben je geïnteresseerd in duurzame verandering op vlak van gezondheid, voeding en kinderrechten? Geloof je in verandering van onderuit? Ben je benieuwd hoe sociale bewegingen in de Filipijnen, België, Brazilië … te werk gaan? Wil je weten hoe KIYO, Solidagro en Viva Salud dit aanpakken? En zou je graag ontdekken wat en hoe jij zelf een rol kan spelen? Schrijf je dan als de bliksem in voor het Vormingsweekend Empowerment!

Inspiratieavond 'Aan de slag met de SDGs op school'

-
Don Bosco Zwijnaarde
-
Wil je graag aan de slag gaan met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, op school? Weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan is deze inspiratieavond iets voor jou! De inspiratieavond is de eerste in een reeks die telkens lokaal per provincie zal worden georganiseerd.

SDG forum

-
Flagey
-
Het allereerste Belgische SDG-Forum vindt plaats op dinsdag 23 oktober 2018 in Flagey - Brussel.