Nieuws

KInderrechten in Brazilië: nog een lange weg te gaan...

Gepost op

Onze Braziliaanse collega's van CEDECA haalden op 2 februari 2015 het nationale nieuws in Brazilië door hun deelname aan de VN-Kinderrechtencommissie in Genève.

Samen met jeugdambassadeur Douglas Pessoa overhandigde CEDECA het alternatief NGO-rapport over de situatie van de kinderrechten in Brazilië aan de VN. Het VN-comité voor de Rechten van het Kind zal dit alternatief rapport vergelijken met het officiële verslag dat de Braziliaanse regering vorige maand binnenbracht en hieruit conclusies opmaken.

...

Vrijwilliger Sociale Media en Website voor project ‘No Rights no Glory’

Gepost op

KIYO is op zoek naar een vrijwilliger voor het opvolgen van de website en de facebookpagina van het educatief project 'No Rights, No Glory'.

No Rights, No Glory

Het ‘No rights, no glory’-project loopt 3 jaar en richt zich in de eerste plaats op jongeren tussen 16 en 23 jaar. Tijdens het huidige eerste jaar verzamelden we getuigenissen bij 10 jongerengroepen in Vlaanderen en 5 groepen in het zuiden. In een kort filmpje vertellen de groepen wat sport voor hen betekent, wat ze van grote sportevenementen vinden, hoe ze naar Brazilië kijken,… .

...

Vrijwilliger Educatie en Vorming

Gepost op

KIYO is op zoek naar een Vrijwilliger Educatie en Vorming voor:

- het begeleiden van workshops voor de projecten ‘No rights no glory’ en ‘Jongeren – over leven in oorlog en conflict’ aan jeugdorganisaties

- het begeleiden van educatieve workshops in het kader van vriendschapsscholen rond het thema kindsoldaten, voedselzekerheid, No rights no glory

No Rights, No Glory

...

Fotoalbums

>> alle fotoalbums bekijken


Nieuwsbrief