Nieuws

Vacature Coördinator Fondsenwerving (m/v)

Gepost op

KIYO staat voor 'Kids & Youth'. Àlle kids en youth. KIYO is een NGO (niet-gouvernementele organisatie) voor ontwikkelingssamenwerking, erkend door DGD (Directeur generaal voor Ontwikkelingssamenwerking) en strijdt sinds 1977 voor de rechten van de meest kwetsbare kinderen.

...

Vacature Educatief medewerker (m/v)

Gepost op

KIYO staat voor 'Kids & Youth'. Àlle kids en youth. KIYO is een NGO voor ontwikkelingssamenwerking en strijdt voor de rechten van de meest kwetsbare kinderen. KIYO besteedt prioritaire aandacht aan kinderen die het minst in staat zijn zichzelf te beschermen en leert hen actief voor hun rechten op te komen via partnerschappen in het Zuiden en bewustmaking in het Noorden.

...

Vacature vrijwilliger/stagiair(e) communicatie

Gepost op

KIYO is op zoek naar een vrijwilliger/stagiair(e) communicatie voor op haar hoofdkantoor in Brussel. KIYO is een NGO voor kinderrechten actief in het Zuiden en in België. KIYO staat voor 'Kids & Youth'. Àlle kids en youth. KIYO droomt immers van een wereld waarin alle kinderen gelijke kansen genieten, zichzelf ten volle kunnen ontplooien en de kans krijgen hun toekomst in eigen handen te nemen.

...

Fotoalbums

>> alle fotoalbums bekijken


Nieuwsbrief