Nieuws

België is geen eiland. Daag politici uit om over de grenzen te kijken.

Gepost op

België is geen eiland. Globale ontwikkelingen en problemen bepalen ons leven meer en meer. Het klimaat, de financiële markten, ze stoppen niet aan onze landsgrenzen. Maar het werkt ook omgekeerd. Veel keuzes die onze politici hier maken, hebben verregaande gevolgen in andere landen.

...

Wordt jouw school ook een kinderrechtenschool?

Gepost op

Ben je leerkracht, leerling of schooldirecteur? Wil jouw school leerlingen een duwtje in de rug geven om later te kunnen uitgroeien tot solidaire wereldburgers, met aandacht voor kinderrechten over de hele wereld? Bovendien wil je kinderen op weg zetten naar meer participatie en inspraak? Dan is het kinderrechtenschooltraject ongetwijfeld iets voor jou!

...

Bedankt voor steun slachtoffers Haiyan

Gepost op

Eind vorig jaar werd de Filipijnen getroffen door superorkaan Haiyan. KIYO vroeg jullie hulp om onze lokale partnerorganisatie Bidlisiw Foundation te steunen bij psychosociale eerstehulp voor slachtoffers van de storm, in het bijzonder de kinderen van getroffen en ontheemde families. KIYO bedankt alvast iedereen die een bijdrage deed voor dit project. Jullie steun was en is hard nodig, want ook een drietal maanden na de doortocht van Haiyan blijven de noden groot.

...

Fotoalbums

>> alle fotoalbums bekijken


Nieuwsbrief