Nieuws

Vrijwilliger voor het ontwerpen van educatieve pakketten

Gepost op

KIYO is een Belgische NGO voor ontwikkelingssamenwerking die prioritair aandacht geeft aan de meest kwetsbare kinderen die het minst in staat om zich te beschermen. KIYO wil bijdragen aan versterking van de internationale solidariteit voor de realisatie van de rechten van het kind, in overeenstemming met het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind, en met genderperspectief. KIYO werkt:

...

administratief medewerker

Gepost op

Vacature administratief medewerker

KIYO is een Belgische NGO voor ontwikkelingssamenwerking die prioritair aandacht geeft aan de meest kwetsbare kinderen die het minst in staat om zich te beschermen. KIYO wil bijdragen aan versterking van de internationale solidariteit voor de realisatie van de rechten van het kind, in overeenstemming met het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind, en met genderperspectief. Om daar te komen, werkt KIYO:

...

Het centrum Drop-in, een oplossing voor straatkinderen uit de provincie Ngozi

Gepost op

Bujumbura, Burundi, 19 oktober 2015.

In de Burundese grootsteden wonen duizenden kinderen op straat, voornamelijk jongens, altijd in de hoop wat geld te krijgen van voorbijgangers. Het zijn vooral weeskinderen of kinderen uit een stiefgezin die uit wanhoop hebben beslist te vluchten om op straat te leven. Gekoppeld aan een demografische groei en extreme armoede zijn er talrijke factoren die de ontwrichting van families mogelijk maken.

...

Fotoalbums

>> alle fotoalbums bekijken


Nieuwsbrief